TheGirl

Lars Wallin

 

 

Förra året var jag med i en grej genom Västerås stad som heter Allegro. Som hjälper ungdomar med lite olika saker med fokus på framtiden inom arbetsmarknaden.
Det var alltså som ett slags sommarjobb. Det var roligt OCH lärorikt! Var där samtidigt som några av mina allra närmsta vänner från skolan. Så underbart härligt!

 

Ett uppdrag vi fick var att göra arbetsplatsbesök i 4 dagar, där man själv kanske var intresserad av att jobba med.
Så det var bara att börja ringa runt till olika arbetsplatser.

 

Jag var hos en fotograf som heter Kim Norman i två dagar av 4. Ena dagen fotade vi forskare från MDH för något projekt. Det var roligt och lärorikt och se hur hon arbetade.
Andra dagen så skulle hon fota till ett projekt Västerås stad hade inför kulturnatten som var i september. Man skulle ta en bild av något som hade med Västerås att göra. Då hade Kim kontaktat Lars Wallin och förklarat uppdraget. Som sen hade lånat ut den här UNDERBARA klänningen till henne för att fota. Då självaste Lars Wallin är ursprungligen en västeråsare så passade det väldigt bra ihop. 

Och jag som ÄLSKAR klänningar fick vara med, agerade assistent på flera olika sätt ^^ Samt tog lite bilder själv, både med kameran och mobilen. Bilderna över är från mobilen. Men då hade jag bara haft min 6+ i några dagar så det var ju PERFEKT! 

Så här har ni några bilder från den HÄFTIGASTE Photoshooten jag varit med på !!!!! 

Alexandra var grym!!! (modellen!!) 

Den dagen kommer jag ha med mig länge!! 

 

Ha det bra! 

/ Jp <3

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas